FC Barcelona-blogg

FC Barcelona-blogg

www.fotbollstugg.se

Lever och andas FC Barcelona. Kommer att skriva matchanalyser och allt som rör sig kring laget i mitt hjärta!

Fifa-viruset är igång igen

MarsPosted by Diar Shekha Tue, March 26, 2013 18:33:08

Jordi Alba skadade sig i den katastrofala matchen mot Finland och lär bli borta 7-10 dagar och nu är han tveksam till PSG-matchen. Alba har varit fantastisk hela året och Barcelona har blivit bättre både offensivt och deffensivt med Alba i laget. Det känns som att Barcelona har värvat en ny Alves fast till vänsterkanten. Det vore jobbigt om han missade PSG för att Alba är bland få i "Barca" som kan matcha Lavezzis snabbhet. I och med Adrianos & Puyols skador så gör ju inte det här saken bättre direkt.

Andra nyheter:

- Zlatan Ibrahimovic kommer lira bägge matcherna mot Barcelona efter att UEFA tagit bort hans röda kort och det med all rätt. För det första så var det inte ens rött kort egentligen och för det andra så var 2 matcher överdrivet mycket för en sån grej. De bästa spelarna ska spela i de stora matcherna, punkt slut.

- Xavi har fått grönt ljus igen och vi får hoppas på att han inte får bakslag ikväll mot Frankrike.

- Nu till årets bästa nyhet. Tito Vilanova är tillbaka och landade i Barcelona imorse från New York. Vi behöver honom mer än någonsin nu med tanke på att vi är i slutet av säsong, spelarna är överlyckliga & det är även vi som håller på laget.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.